Шестокласник остана без далак след сбиване в училище в Шумен. Директорът

...
Шестокласник остана без далак след сбиване в училище в Шумен. Директорът
Коментари Харесай

Спор за топче е причината за боя, след който ученик остана без далак

Шестокласник остана без далак след сборичкване в училище в Шумен . Директорът на СУ " Йоан Екзарх Български " Валентина Тодорова  описа, че това се е случило по време на четвъртия образователен час в понеделник. В този миг тя била в кабинета на педагогическия консултант. Дошли 3 момчета, които съобщили, че имало сборичкване в часа по математика.
 Инцидентът станал по време на час dariknews.bg
Това е процедура - когато има случай по време на час, учениците отиват при педагогическия консултант, с цел да може той да беседва с тях и да вземе съответни решения. Красимир се оплакваше от мощни болки в корема и бе бледен. Това ни даде мотив да идем при фелдшера и там му оказаха първа помощ на детето, след което незабавно се обадихме на родителите, описа шефът. 

След пердах в учебно заведение: отстраниха далака на шестокласник

Според Валентина Тодорова за децата дават отговор родителите и по тази причина е редно те да са на място, с цел да се вземе решение по какъв начин да се процедури при такива произшествия.
 Инцидентът станал по време на час dariknews.bg
Причината за сбиването сред двете момчета е топче . Учителката се е намесила, разтървала ги е и ги е изпратила при педагогическия консултант. След като направихме инспекция по случая, считам, че учителят е взел съответни ограничения , сподели още Валентина Тодорова.

Детето сега е в устойчиво положение , следствията не би трябвало да са съдбовни за по-нататъчния живот на детето, сподели доктор Атанас Атанасов и изясни, че след отстраняването на далака останалите органи поемат неговите функционалности.

Анелия Иванова е майка на потърпевшия Красимир . Тя описа, че била в къщи, когато я потърсили. " Готвех и телефонът бе в хола, когато видях, че са ме търсили, облякох и незабавно отидох в учебно заведение. Казаха ми, че без мое позволение не могат да викат кола за спешна помощ ", описа тя.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК. Там чакаме и вашите мнения. По тематиката След пердах в учебно заведение: отстраниха далака на шестокласник
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР